Кирил Пецаков

Пронајдени се 145 резултати на тема „Кирил Пецаков“
Вести

Пецаков: Велгошти добива современо повеќенаменско игралиште, во Охрид се градат, реконструираат и уредуваат улици, водоводни и канализациони мрежи

Втор пат во овој мандат, додека трае значи оваа година дена скоро веќе, каде што претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан е на посета...
Вести

Мицкоски за Охридскиот маратон: Кирил Пецаков ја одржа традицијата и покрај тоа што власта и Пендаровски направија сè за таа да престане

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски преку статус на Фејсбук пишува дека Кирил Пецаков ја одржа традицијата и покрај тоа...
Општини

Пецаков: Несериозно е да се остави Националната пливачка федерација со блокирана сметка, охридскиот маратон нема да се одржи!

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков преку статус на Фејсбук пишува дека оваа година нема да се одржи охридскиот маратон. -Драги...
Општини

Пецаков: Со ребалансот на буџетот се обезбедува подобра функционалност на средствата и реализирање на приоритетните проекти за граѓаните

Со Предлог-одлуката за изменување и дополнување на буџетот на единицата на локална самоуправа на општина Охрид за 2022 година која беше...
Вести

Митева и Пецаков учесници на програма која промовира одржлива професионална врска и пријателство помеѓу Република Македонија и САД

Продуктивна средба со Douglas Heye, служел на водечки комуникациски позиции во Претставничкиот дом и Сенатот на Соединетите Американски...
Општини

Пецаков: Нова фекална канализација во Лескоец, продолжува трета фаза од изградбата на булеварот „Македонски Просветители“

Во текот на денешниот ден ќе презентираме и ќе посетиме неколку локации каде што се одвиваат градежни активности. Првата веќе ја поминавме...