пакистан

Пронајдени се 107 резултати на тема „пакистан“
Вести

Македонија се подготвува за „увоз“ на работна сила од странство, издадени работни дозволи за лица од Непал и Пакистан

Од почетокот на годинава заклучно со вчера од страна на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија (АВРСМ) дадени се...