зимско сметање на времето

Пронајдени се 26 резултати на тема „зимско сметање на времето“
Живот и стил

Спремни ли сте за поместувањето на часовникот: За оваа група луѓе тоа може да биде посебно стресно

Претстојното префрлање на „зимско сметање на времето“ би можело да предизвика проблеми кај луѓето со деменција, објави Би-Би-Си. Здружението...
Вести

ЌЕ ИМАМЕ ЛИ ЗИМСКО СМЕТАЊЕ НА ВРЕМЕТО – една работа мора да знаете доколку не се случи промената на часовникот следниот викенд

Зимското сметање на времето по правило треба да се врати во недела на 30 октомври. Тогаш, доколку Владата не донесе поинаква одлука,...