петок, 24. ноември 2023. Вести денес: 0
home Хороскоп

Овие луѓе се најголеми манипулатори, држете ги подалеку од себе

Овие луѓе се најголеми манипулатори, држете ги подалеку од себе

Тие се студени, лукави и пресметани манипулатори кои ќе направат да мислите дека сте им најважната личност во светот, а потоа ќе се свртат против вас и ќе ве издадат на најлош можен начин.

Девиците постојано калулираат со мислите и емоциите.

Доколку не се вклопувате во она што им е цел, тие ќе ве држат покрај себе некое време додека не ве искористат, а потоа ќе ве отфрлат и ќе се свртат кон оние прилики што им нудат повеќе.

Тие се лажговци и ситничари, постојано приговараат, критикуваат. Припадниците на овој знак не се караат и не го креваат тонот, туку со цинизам ќе ве погодат токму таму кај што ве боли, затоа што пред тоа, добро ве изанализирале и ве проучиле.

Опседнати со своето здравје и постојано со себе носат купче разновидни лекови, нешто од аптека, нешто по рецепт од весници.