понеделник, 6. ноември 2023. Вести денес: 0
home Живот и стил

Забележувате ли каиш на оваа фотографија? Тоа е скапото парче по кое некои лудуваат, а за повеќето е грозно (ФОТО)

Замислете, денес постои парче моден додаток кој наводно е каиш, а истовремено е и фармерки. Не зборуваме за оние “жешки пантолончиња“ кои се носат како екстра кратки фармерки.
Забележувате ли каиш на оваа фотографија? Тоа е скапото парче по кое некои лудуваат, а за повеќето е грозно (ФОТО)

Фармерките некогаш беа само тоа-фармерки. Денес од нив се прави се, освен она за што првично треба да служат.

Исто така каишите некогаш постоеа за нивната првична употреба да ги држат пантолоните да не паднат или да внесат интересен момент во комбинацијата која ја носите.

Замислете, денес постои парче моден додаток кој наводно е каиш, а истовремено е и фармерки. Не зборуваме за оние “жешки пантолончиња“ кои се носат како екстра кратки фармерки.

Зборуваме за ова:

По цена од 405 долари можете да се накитите со нешто вакво. Овој моден додаток е речиси неупотреблив.

И доколку мислите дека тоа е се во врска со овој каиш-фармерки, не е така. Ова парче доаѓа во само една величина.

Така, од категоријата „речиси неупотреблив“, го преместуваме во категоријата „целосно неупотреблив“.

Од ова модно парче некои жени се целосно воодушевени, но најголем број од жените коментираат дека ова е нешто грозно.