петок, 10. ноември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Патувајте во Истанбул бесплатно со Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ и консултирајте се со врвни специјалисти во болница Мемориал!

Патувајте во Истанбул бесплатно со Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ и консултирајте се со врвни специјалисти во болница Мемориал!

Здравствениот информативен центар-ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“ заедно со групацијата Меморијал болници со задоволство им даваат можност на сите пациенти кои сакаат да се консултираат со специјалисти од светска класа за нивниот здравствен проблем, да имаат БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ и ПРОМОТИВНА ЦЕНА СО ПОПУСТ ЗА НИВНИОТ ПРЕГЛЕД. При назначување на ДОПОЛНИТЕЛНИ прегледи од страна на специјалист, пациентите ќе имаат можност да добијат попуст на цената доколку одлучат да ги направат на лице место.

Пациенти со:

• Онколошки заболувања за консултација со медицински онколог
• Очни болести
• Ортопедски заболувања
• Естетска хирургија
• Баријатриска хирургија
• Гастроентерологија
• Општа хирургија
• Пет Скен
• Неврохирургија
• Трансплантација на бубрег – црн дроб

И ЗА СИТЕ ДРУГИ КОНСУЛТАЦИИ И ИСПИТУВАЊА ЗА ВАШИОТ ЗДРАВСТВЕН ПРОБЛЕМ.

ШТО ДОБИВАТЕ:

• Бесплатен превоз Македониа – Турција – Македонија
• Промотивна цена со попуст за преглед / консултација со специјалист од избрана област и попуст на дополнителни прегледи.

Сите оние кои сакаат да патуваат мора да ги исполнуваат следниве услови:

За медицинската документација однапред ќе се разговара со координатор од Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ и доколку има потреба ќе се преведе на англиски јазик.

Karaci Tours International ќе се погрижи за логистиката на пациентите и ќе обезбеди нивно удобно и безбедно патување.

Пациентите ќе бидат придружувани од координатор на Здравствен Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“, кој ќе се грижи за нивниот душевен мир и ќе ги информира за се што им е потребно во текот на патувањето.

Програма:

На 12 ноември – поаѓање наутро во 06 часот од Гостивар – Автобусот ќе се движи по релација: Гостивар- Тетово- Скопје- Велес- Неготино – Демир Капија- Гевгелија.

Слободно време(пауза) во Текирдаг за шопинг, ручек и сл.

Ноќевање во регионот на Истанбул, 35 евра по лице, на 13 ноември прегледи во болница Мемориал, враќање на 13 ноември во вечерните часови околу 20 часот, возење во текот на ноќта.

ПОНУДАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• Лични трошоци
• Дополнителни услуги и истражувања

Потребни документи за преминување на граничните премини Македонија – Турција:

• Патна исправа ( Пасош валиден над 6 месеци )
• За лица под 18 години кои патуваат со еден родител, заверено полномошно од другиот родител.
• Патничко осигурување
• Karaci Tours International може да им помогне на пациентите да добијат патничко осигурување – контактирајте ги координаторите на Здравствен Информативен Центар-ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“ за повеќе информации.

Турција-Македонија:

• Патна исправа (Пасош валиден над 6 месеци)

Искористете ја можноста навреме да се информирате за вашите здравствени проблеми и да ги добиете најдобрите опции за нивно решавање!

Сите заинтересирани за повеќе информации и пријавување можат да се јават во Здравствен Информативен Центар-ЗИЦ „Медикал Караџи Турс“:
☎ +389 71 314 005 и за сите други дополнителни прашања.

Најнови вести