четврток, 30. ноември 2023. Вести денес: 0
home Општини

Јанчев на 27-та седница на Совет на општина: Горд сум што сум од Кавадарци

Јанчев на 27-та седница на Совет на општина: Горд сум што сум од Кавадарци

На 27-та седница на Совет на општина Кавадарци, градоначалникот Митко Јанчев истакна дека е горд што е од Кавадарци.

Инаку, кавадаречкиот совет едногласно ги усвои ребалансот на буџетот и кварталниот извештај за извршување на буџетот во вториот квартал од годината. Позитивното изјаснување на советниците по предложениот ребаланс дозволува реализација на значајни проекти кои беа дел од изборната програма на градоначалникот Јанчев.