четврток, 9. ноември 2023. Вести денес: 0
home Општини

Велес добива нов паркинг

Велес добива нов паркинг

Велес добива нов паркинг, објави градоначалникот на Велес Марко Колев.

После повеќе години се е подготвено за изградба на нов паркинг во Велес, на местото на поранешно АТД (диспанзер). Изградбата на истиот ќе започне наскоро.

Поубав Велес станува реалност!, пишува Колев на Фејсбук.