недела, 12. ноември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

ЈП Комунална Хигиена до Шилегов: За три месеци успеавме да исчистиме 300 депонии наследени од вас!

ЈП Комунална Хигиена до Шилегов: За три месеци успеавме да исчистиме 300 депонии наследени од вас!

Додека Петре Шилегов ја користи архивата, ние го поздравуваме со фотографија од моменталната состојба. Горди сме на службите коишто работат 24/7 и успеавме над 300 депонии што ги наследивме од вас, да ги исчистиме за само три месеци, реагираат од ЈП Комунална Хигиена.