четврток, 22. февруари 2024. Вести денес: 0
home Вести

На чекор до несреќа: Жена која го вози школскиот автобус во Њујорк спаси момче од сигурна смрт

На чекор до несреќа: Жена која го вози школскиот автобус во Њујорк спаси момче од сигурна смрт

Средношколец од Њујорк слободно може да се заблагодаи на жената која го вози на школскиот автобус што е жив.

Имено благодарение на нејзината брза реакција, ученик остана жив.

На објавената снимка се гледа како автобусот затанува, а момчето се подготвува да излезе. Потоа вратата се отвара, а момчето трга да излезе меѓутоа баш во тој момент, жената на ретровизорот забележала дека од десната страна на автобусот се доближува автомобил со голема брзина. Силно го повлекува момчето и вика „не сега“, додека автомобилот помина пкрај автобусот.