Груевски со два големи проекти важни за граѓаните: Отпис на долгови за социјално загроени семејства и полесно стекнување на сопствен дом

Вести

-Новата ера на 150 илјади нови работни места за наредната декада, односно намалување на невработеноста под 10 осто....

Груевски: Работевме за доброто на секој граѓанин, нашата цел е да ги достигнеме стандардите на граѓаните од развиените земји во светот

Вести

-Тие се во паника затоа што вие забележавте дека овие луѓе не можат да постигнат ништо во текот на своето владеење....

Гевгеличани собираат потписи за референдум: Наместо трошење пари за нови училишта, градинки, паркови и игралишта ќе се трошат пари за станови и куќи за мигрантите

Вести

-Да ја спречиме иницијативата на Владата на СДСМ за населување на мигранти бидејќи по нивно доселување нема да...