Тетово: Депонијата повторно гори и граѓаните се гушат во канцероген чад поради отпадот, а не поради затворениот Југохром- никаде ги нема Заев и Теута

Вести

Граѓаните кои живеат во близина велат дека бавно се одвива процесот на дислоцирање. Служби од комуналното претпријатие...