Груевски: Гаранција за реализација на четири нови кружни текови, градинки, спортски игралишта и реконструирани улици во Велес е Славчо Чадиев

Вести

-Целосно ја уредивме индустриската зона Каласлари, продадени се сите седум парцели и завршени се инфраструктурните...