четврток, 16. ноември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ на средба во Германија со претседателот на фондацијата „Конрад Аденауер“

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ на средба во Германија со претседателот на фондацијата „Конрад Аденауер“

Срдечна средба со Проф.Ламерт, претседател на фондацијата “Конрад Аденауер”, дискусии за Македонија, ЕУ, билатерална соработка со Германија и подготовката на изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ. Поздрав од Берлин! Пратеничка група на ВМРО ДПМНЕ, се вели во Фејсбук статусот на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

Најнови вести