четврток, 23. ноември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Пановски за владините мерки: Носењето маска на планина и на нива не била толку глупава мерка, секогаш може поглупаво!!!

Пановски за владините мерки: Носењето маска на планина и на нива не била толку глупава мерка, секогаш може поглупаво!!!

Професорот, познатиот микробиолог д-р Никола Пановски, ги коментира владините мерки против коронавирусот.

-Со документ за прележаност која се случила не порано од 9 месеци, Швајцарија го промени на 12 месеци, можете да патувате во ЕУ без вакцинација, кај нас во кафиќ на тераса не смееш да влезеш ако минале 45 дена!!! Носењето маска на планина и на нива не била толку глупава мерка, секогаш може поглупаво!!!

Најнови вести