четврток, 18. јануари 2024. Вести денес: 0
home Вести

Руски комедијанти му ветуваат бизнис со чоколади на Заев, тој се нуди за лична помош (ВИДЕО)

Руски комедијанти му ветуваат бизнис со чоколади на Заев, тој се нуди за лична помош (ВИДЕО)

Руските комедијанти кои во лажен разговор го насамарија премиерот Зоран Заев, му ветуваат бизнис со чоколади, а тој пак се нуди за лична помош.

Руски комедијант: Јас исто така би сакал да ви кажам за мојот бизнис, јас исто така имам бизнис, бизнис со чоколада, знаете во Украина… И јас би сакал да го проширам и во вашата држава.

Заев: Многу добро.

Руски комедијант: Можеби да изградам нешто како фабрики.

Заев: Супер, те молам сметајте на мене дури и приватно не само официјално како држава. Тоа ќе биде супер.

Руски комедијант: Да.

Најнови вести