зоран заев

Пронајдени се 4533 резултати на тема „зоран заев“
Вести

Заеви донираа перики, блиски на Ахмети и Филипче директоруваа, функционери на СДСМ се фалеа: Како никој од нив не го виде ужасот на Онкологија?

Скандалот кој ја тресе  клиниката  на Онкологија во Скопје го потресе целиот македонски народ. Јави горчина во душите и болен сомнеж...
Вести

Заев и Филипче суетно не ги слушаа стручните лица во здравството, доктор Чибишев предупредуваше за модуларните болници

Се отвора едно многу сериозно прашање: Зошто ние како држава, како здравствен систем се ослонивме на модуларните болници? Ние имаме...