петок, 8. март 2024. Вести денес: 0
home Скопје

Дел од Инџиково остана без вода

Дел од Инџиково остана без вода

На ден 01.01.2023 поради водовден уличен дефект ф 100мм на ул.30 ББ Инџиково , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Инџиково.

Прекинот е од  11:35 часот до завршување на дефектот.