петок, 19. април 2024. Вести денес: 0
home Регион

ФОТО: Хрватските навивачи на терен, БББ им помагаат на граѓаните

ФОТО: Хрватските навивачи на терен, БББ им помагаат на граѓаните

Хрватската навивачка група, озогласената „Бед Блу Бојс“, во моментов е на терен за да им помогне на своите сограѓани.