петок, 1. декември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Млад Македонец залудел 54 годишна докторка од Австрија: Се развела од сопругот, го примила дома, а не ни претпоставувала што ја чека

Млад Македонец залудел 54 годишна докторка од Австрија: Се развела од сопругот, го примила дома, а не ни претпоставувала што ја чека

Омажена 54 докторка од Австрија се развела од мажот затоа што се заљубила во невработен 25 годишен Македонец, кого потоа го примила во станот во градот Корнојбург.

Младиот Македонец се грижел за нејзината градина, кучињата и либидото.

Австријката прво приметила дека од паричникот и исчезнуваат пари, а потоа и исчезнал и клучот од викендицата.

На крај се покажачо дека момчето од нашата држава во викендицата уживал со 18 годишна келнерка. Докторката поради ова поднела кривична пријава за провала кражба.

За инцидентот докторката дознала откако соседот во Волфгангз, каде се наоѓа викендицата, приметил светлост од свеќа во куќата и повикал полиција.

Лекарката на суд демантирала дека имала интимни односи со Македонецот, но тој упорно тврдел дека од него барала сексуални услуги.

Судијата му поверувал на обвинетиот, сметајќи дека тогаш живееле во љубовна врска.

Со самото тоа, нема да има кривично гонење, а Македонецот е ослободен.