вторник, 28. ноември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Во Лавов прогласен полициски час

Во Лавов прогласен полициски час

Во Лавов е прогласен полициски час по добиени нови разузнавачки информации.

Регионалниот гувернер Максим Козицкиј како причина за воведувањето на полицискиот час ги наведе новите разузнавачки информации, но не прецизираше за какви информации станува збор.

Полицискиот час започнува денеска и ќе трае од 23 до 5 часот наутро до понатамошно известување.