работници

Пронајдени се 115 резултати на тема „работници“
Вести

Димовски: Државата треба да ги субвенционира работниците за да преживеат, тие пак се заборавени од власта

„Работниците никаде не ги слушнавме во предложените мерки на Владата, а знаеме дека согласно порастот на минималната синдикална потрошувачка...