четврток, 16. ноември 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Љубе Бошкоски и Кратовалиев од СДСМ исвиркани од народот на Мечкин Камен

Љубе Бошкоски и Кратовалиев од СДСМ исвиркани од народот на Мечкин Камен

Брат Љубе, свечено дочекан во Крушево, стои во објавата на Твитер.