петок, 1. декември 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Сега истиот тој по кој сте плукале го претставувате како квалитет

Сега истиот тој по кој сте плукале го претставувате како квалитет

Сите обвинувања кои ги правевте против Тодоров ви паѓаат во вода. Бидејќи Венко Филипче беше негов советник значи за се тоа што вие го критикувавте Филипче е крив бидејќи го советувал и му давал погрешни совети. Сега истиот тој по кој сте плукале го претставувате како квалитет.