понеделник, 1. април 2024. Вести денес: 0
home Хороскоп

Мажите родени во овие знаци засекогаш остануваат мамини синови

Мажите родени во овие знаци засекогаш остануваат мамини синови

Тие изгледаат добро, секогаш се тука за своите сакани, одлични слушатели се, добри познавачи на модата, но остануваат мамини синови засекогаш.

Станува збор за 3 хороскопски знаци.

Рак

На чувствителните Ракови секогаш им е потребно рамото на нивната мајка за да и се жалат за тоа што им се случува во животот. Таа ги знае сите љубовни приказни на својот син, особено оние кога неговото срце е скршено, а неговата добрина изиграна.

Лав

Лавовите се многу самостојни и горди. Не даваат било кој да им докажува нешто. Но, постои исклучок-нивната мајка. Таа секогаш ќе ја има најважната улога во нивниот живот. Сите нејзини зборови имаат голема тежина. Дури и одамна да се отселил од својот дом, сепак таа одлучува за голем дел од работите.

Стрелец

Мажите родени во овој знак сакаат безгрижно да живеат. Затоа и се навикнати, тие да се опуштаат, а нивната мајка да се грижи за нивните работи. Штом доаѓа нешто посериозно во нивниот живот, тие секогаш бараат помош од неа.