реконструкција

Пронајдени се 71 резултати на тема „реконструкција“
Скопје

Реконструкција на пешачки патеки, санација и обнова на сообраќајната опрема и ноќно обележување на градските сообраќајници

Екипите на ЈП Улици и патишта Скопје во текот на изминативе денови покрај тековното одржување на сообраќајниците, светлосната сигнализација...
Општини

Колев: Започна реконструкција и модернизација на коловозот на патниот премин на ул. „Илинденска“ – мост „Гемиџии“

Отпочна реконструкција и модернизација на коловозот на патниот премин на ул. „Илинденска“ – мост „Гемиџии“! Целокупната финансиска...