Струга

Пронајдени се 239 резултати на тема „Струга“
Вести

СРАМЕН ВАНДАЛСКИ ЧИН: Исчезната е бистата на Славко Јаневски, неуспешен обид за кражба на бистите на Шопов и Есенин

Бистата на македонскиот поет Славко Јаневски е исчезната од постаментот во склоп на алејата на поетите на кејот на истекот на Црн Дрим....