закани

Пронајдени се 211 резултати на тема „закани“
Вести

Низа напади на медиумски екипи за краток период: Државата не ги штити, па насилниците добиваат сила – новинарството на удар

Сопственикот на депонијата за собирање отпад во општина Берверница денеска им се заканувал на медиумските екипи не дозволувајќи им...