ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Во нашата програма предвидуваме реализација на уште многу нови проекти кои ќе го направат поквалитетен и подостоинствен животот на сите наши сограѓани

Вести

-На семејствата кои имаат принова и живеат на територијата на општина Прилеп ќе им доделиме парична помош од 12.000...

Ристески: СДС ни го продаваат најсветото, најавуваат двојазичност и промена на историјата- казната од прилепчани ќе ги стигне на 15-ти октомври!

Вести

-Боли душата, солзи ни идат на очите кога слушаме како од срцето на Прилеп најавуваат двојазичност, зарем тоа го...