среда, 8. ноември 2023. Вести денес: 0
home Музика

Хармоникаш го доби најголемиот бакшиш на свадба – буквално лежеше во пари (ВИДЕО)

Хармоникаш го доби најголемиот бакшиш на свадба – буквално лежеше во пари (ВИДЕО)

Милион или два…овој хармоникаш го доби најголемиот бакшиш во животот и воедно најголемиот бакшиш снимен некогаш на камера.

Се работи за хармоникашот Милош од Србија кој собра богатство на свадба.