шампион

Пронајдени се 28 резултати на тема „шампион“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Ако распродавањето на државните и национални интереси беше натпревар СДСМ ќе беа шампиони, тоа што Заев го започна, Ковачевски го усоврши

Ако беше распродавањето на државните и национални интереси беше натпревар СДСМ ќе беа неприкосновени шампиони. Тоа што Заев го започна,...