ракомет

Пронајдени се 276 резултати на тема „ракомет“
Ракомет

Од РК Вардар и Алкалоид до Швајцарија: Младиот Андреј е талентиран Македонец – бележи успех во светот, а сака да ги брани боите на македонското знаме

Андреј Јанески е дете од Македонија кое треба да биде пример за врсниците, но и за помалите кои уште се двоумат дали времето поминато...