Ефтимов: Штипјани се згрозени од навредите кои Бочварски ги упатуваше кон Захариев, ги повикуваме да не подлегнат на наметнатиот притисок

Вести

Тој напомена дека кампањата за овие локални избори беше една од најниските со кои до сега се соочувале граѓаните,...