сабота, 18. ноември 2023. Вести денес: 0
home ТВ и Филм

Јелена Карлеуша се врати во „Ѕвездите на Гранд“, настана вистински ХАОС, а Цеца занеме

Јелена Карлеуша се врати во „Ѕвездите на Гранд“, настана вистински ХАОС, а Цеца занеме

Марија Шерифовиќ направи мал неред во „Ѕвездите на Градн“ откако беше изнервирана од останатите членови на жирто.

-Аууу Боже ќе се помочам од смеење. Па дали сте вие нормални? Викасше таа.

Поголем дел од жирито не се трудеше да се одбрани од нападите на Марија околу коментарите за еден од кандидатите, но затоа Вики демонстративно стана да каже нешто во своја одбрана.

-Обрати се на тој што сметаш дека е луд.

Исто како Марија, ниту Ана Бекута не беше задоволна од гласањето кога станува збор за нејзин кандидат. Таа од Саша Поповиќ побара да се поништат гласовите.

-Барам повторно гласање Поповиќ, дали ме слушаш, му порача Марија, а со неа се сложи и Ана Бекута.

-Аууу види, се врати Јелена Карлеуша во жирито, на смеа констатираше Поповиќ, а на тоа Шерифовиќ му врати „Да се врати“.